logo


488

Витаминка Прилеп Vitaminka Prilep

"Витаминка" е целосно приватизирана компанија, со процес завршен во 1999 год. Доминантниот пакет на акции се наоѓа во помала група на вработени во компанијата. Процесот на концентрацијата на акциите продолжува. По нашиот слоган "Свет на вкусови", по производната програма со широка лепеза на вкусови (слатки и солени, и кисели и лути), по програмите на производството на производи за предјадења, и за појадења, по додатоците за јадењата, по десертите, по производите за ужина, по производната програма за сите возрасти на населението, светот се повеќе не препознава, со основна стратегија да тоа и натаму се повеќе го шириме и потврдуваме, кај се' поиширока група на потрошувачи низ светот.

"Vitaminka" e celosno privatizirana kompanija, so proces zavrsen vo 1999 god. Dominantniot paket na akcii se naoga vo pomala grupa na vraboteni vo kompanijata. Procesot na koncentracijata na akciite prodolzuva. Po nasiot slogan "Svet na vkusovi", po proizvodnata programa so siroka lepeza na vkusovi (slatki i soleni, i kiseli i luti), po programite na proizvodstvoto na proizvodi za predjadena, i za pojadena, po dodatocite za jadenata, po desertite, po proizvodite za uzina, po proizvodnata programa za site vozrasti na naselenieto, svetot se poveke ne prepoznava, so osnovna strategija da toa i natamu se poveke go sirime i potvrduvame, kaj se' poisiroka grupa na potrosuvaci niz svetot.

Слични сајтови

ЈУ-МА

2542 У-МА, Јумко ДООЕЛ е основана во 1992 година и успешно работи на домашниот и меѓународниот Повеќе »

Елград дооел Неготино

1845 Елград е семејна компанија со приватен капитал кој започна со работа во 1994 година со седиште Повеќе »

Металекс- Кавадарци

5084 Посетете ја официјалната интернет страница на Мелатекс Дооел Кавадарци и бидете во тек со Повеќе »

МК Линеа

2304 МК Линеа е основана во 1995 год. како мала конфекција со 20 вработени. Придржувајќи се кон Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Витаминка Прилеп