logo


4883

Република Republika

Република, адвертајзинг и маркетинг агенција ги врши следните услуги:нтегрирани маркетинг комуникации, градење бренд, адвертајзинг, корпоративни, едукативни и продажни кампањи, корпоративен визуелен идентитет, иновативни медиуми,амбалажа, организирање настани, промоции, наградни игри, семинари, конференции, ПР стратегија, консултации, политика на спонзорства, истражување на пазарот, тв продукција и сл.

Republika, advertajzing i marketing agencija gi vrsi slednite uslugi:ntegrirani marketing komunikacii, gradene brend, advertajzing, korporativni, edukativni i prodazni kampani, korporativen vizuelen identitet, inovativni mediumi,ambalaza, organizirane nastani, promocii, nagradni igri, seminari, konferencii, PR strategija, konsultacii, politika na sponzorstva, istrazuvane na pazarot, tv produkcija i sl.

Слични сајтови

Direct Media

6866 Direct Media е агенција за комуникации која нуди комплетни услуги како медиа планирање и закуп Повеќе »

Кликер Маркетинг

6034 Кликер Маркетинг е брзорастечка адвертајзинг агенција која на своите клиенти им нуди комплетен Повеќе »

Goclick Macedonia

7346 Во GoClick сме специјалисти во онлајн маркетинг. Архитекти сме на информации, програмери, Повеќе »

Ивеко Дизајн

5669 Ивеко Дизајн е компанија за вас, за вашите потреби и барања. Ние се занимаваме со изработка Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Република