logo


49

Eki Prom Eki Prom

ашата компанија "ЕКИПРОМ" е основана уште во 1992 година. Вршиме увоз и малопродажба на производи во нашите два продажни салони. Нашата продавница која се наоѓа во пазарот на улица Методија Танчевски бр.8 е основан во 1999 година додека втората продавница се наоѓа на улица Никола Тесла бр.45-а наспроти стоковната куќа Марди и е отворена во 2003. Екипром бр.1 има површина од 30 m², Екипром бр.2 има површина од 240 m². Исто така имаме и магацински порстор кој се наоѓа во Довлеџик каде наскоро ќе има и продажба на големо.

asata kompanija "EKIPROM" e osnovana uste vo 1992 godina. Vrsime uvoz i maloprodazba na proizvodi vo nasite dva prodazni saloni. Nasata prodavnica koja se naoga vo pazarot na ulica Metodija Tancevski br.8 e osnovan vo 1999 godina dodeka vtorata prodavnica se naoga na ulica Nikola Tesla br.45-a nasproti stokovnata kuka Mardi i e otvorena vo 2003. Ekiprom br.1 ima povrsina od 30 m², Ekiprom br.2 ima povrsina od 240 m². Isto taka imame i magacinski porstor koj se naoga vo Dovledjik kade naskoro ke ima i prodazba na golemo.

Слични сајтови

ЕДЕЛ-ПРОМ

2002 ЕДЕЛ-ПРОМ е компанија која повеќе од 20 год. е присутна на македонскиот пазар, исклучиво со Повеќе »

Урум

2779 Фирмата "УРУМ" е основана 1985 година. Започна со работа како занаетчиски дуќан кој прерасна Повеќе »

Трејд Консалтинг

2417 Листата на услуги кои ги нуди Трејд Консалтинг е долга, почнувајќи од комплетно и ажурно Повеќе »

Сет - Унион

2845 СЕТ-УНИОН ДООЕЛ (1991) од Скопје Р. Македонија е компанија со примарна дејност увоз на бои и Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Eki Prom