logo


490

Глатков Дизајн Glatkov Dizajn

Глатков Дизајн е компанија која се занимава со производство на мебел за бањи. Мебелот се изработува од медијапан и иверица фарбани со полиутеранска боја со што е заштитен од вода и водена пара. Материјалот што се употребува за изработка на овие елементи се произведува од реномирани фирми. Процесот на обработка на медијапанот е подолготраен со што би се добила долготрајност и висока водоотпорност.

Glatkov Dizajn e kompanija koja se zanimava so proizvodstvo na mebel za bani. Mebelot se izrabotuva od medijapan i iverica farbani so poliuteranska boja so sto e zastiten od voda i vodena para. Materijalot sto se upotrebuva za izrabotka na ovie elementi se proizveduva od renomirani firmi. Procesot na obrabotka na medijapanot e podolgotraen so sto bi se dobila dolgotrajnost i visoka vodootpornost.

Слични сајтови

Мебел-Ви

1800 Мебел-Ви“ е фирма за производство и продажба на мебел основана во 1997 година во Виница. Во Повеќе »

Витрина

1194 Нашиот производ е големопродажба, дистрибуција и малопродажба на сите сегменти на материјали Повеќе »

SDI Plakari

4046 СДИ логото - „современо дизајнирани идеи“ само по себе го објаснува процесот на соработка со Повеќе »

Коимпекс

7854 Коимпекс Скопје ви нуди квалитетна опрема за дигитално печатење и опрема за сортирање. Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Глатков Дизајн