logo


4900

КП Македонија експорт KP Makedonija eksport

КП МАКЕДОНИЈА-ЕКСПОРТ е оформена од Калин Бабушку и Петар Лазаров и е единствен вид на интернационална трговска и консалтинг фирма во Македонија што ги промовира и претставува македонските компании на светскиот пазар. Главна цел е надворешна поддршка на македонските компании со цел дополнителен развој и проширување на извозот.

KP MAKEDONIJA-EKSPORT e oformena od Kalin Babusku i Petar Lazarov i e edinstven vid na internacionalna trgovska i konsalting firma vo Makedonija sto gi promovira i pretstavuva makedonskite kompanii na svetskiot pazar. Glavna cel e nadvoresna poddrska na makedonskite kompanii so cel dopolnitelen razvoj i prosiruvane na izvozot.

Слични сајтови

Raff Consulting and Marketing

6354 Raff Consulting&Marketing е иновативна динамична компанија чиј главен фокус е развојот на Повеќе »

Goclick Macedonia

7346 Во GoClick сме специјалисти во онлајн маркетинг. Архитекти сме на информации, програмери, Повеќе »

Печатница 11ти октомври

4232 Добредојдoвте на вебстраницата на Печатницата „11 Октомвири“ АД.Формирана пред повеќе од 60 Повеќе »

Мој попуст

3532 Ексклузивни и неодоливи попусти преку целата година. Портал за попуст со клуб картичка. Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар КП Македонија експорт