logo


491

Брилијант Brilijant

Компанијата Брилијант е основана во 1991 година во приватна сопственост на господин Мите Николов. Производствените капацитети и управната зграда се лоцирани во индустриската зона на градот Штип, којашто има одлична патна и железничка комуникација со преостанатиот дел на државата. Компанијата функционира во четири сегменти: - производство на масло за јадење; - производство на млечни производи и јагнешко месо; - складиште и терминал за течни горива; - царински комплекс.

Kompanijata Brilijant e osnovana vo 1991 godina vo privatna sopstvenost na gospodin Mite Nikolov. Proizvodstvenite kapaciteti i upravnata zgrada se locirani vo industriskata zona na gradot Stip, kojasto ima odlicna patna i zeleznicka komunikacija so preostanatiot del na drzavata. Kompanijata funkcionira vo cetiri segmenti: - proizvodstvo na maslo za jadene; - proizvodstvo na mlecni proizvodi i jagnesko meso; - skladiste i terminal za tecni goriva; - carinski kompleks.

Слични сајтови

МФ Јанаки

5490 МФ Јанаки е компанија основана во 1990 година, специјализирана за тргување и продажба на Повеќе »

Dino Kompani

1510 Dino Kompani е доверлив и навремен снабдувач на заленчук и овошје со тенденција на градење Повеќе »

Мое Пиле

170 Бидете 100% сигурни во квалитетот на она што го јадете.Производите на МОЕ ПИЛЕ ДОО се Повеќе »

Млин Стојчев

1620 Бројните признанија за квалитет на производите и на процесот, контролираното потекло на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Брилијант