logo


50

Krin KG Krin KG

Преработувачките капацитети на нашата фирма се наоѓа на самиот магистрален пат Прилеп-Битола (поточно 7km од Прилеп према Битола од левата страна) на плац со површина од 63.000,00 m2.Опремена е со најсовремени машини за обработка на гранит и мермер од познати италјански производители како "Bombieri & Venturi", "Pedrini", "Fraccaroli & Balzan", "Pellegrini", "Marmo Meccanica", со што е овозможена потполна автоматска обработка на каменот. Годишниот производствен капацитет е преку 150.000,00 m2. Нашиот тим од архитекти и инженери е со над 30 годишно искуство во оваа област, со бројни успешно остварени проекти зад себе како во земјава така и во странство. На нашиот лагер плац можете да најдете голем број на производи почнувајќи од блокови до финални производи во големи количини, со што можеме да излеземе во пресрет на било каков проект.

Prerabotuvackite kapaciteti na nasata firma se naoga na samiot magistralen pat Prilep-Bitola (potocno 7km od Prilep prema Bitola od levata strana) na plac so povrsina od 63.000,00 m2.Opremena e so najsovremeni masini za obrabotka na granit i mermer od poznati italjanski proizvoditeli kako "Bombieri & Venturi", "Pedrini", "Fraccaroli & Balzan", "Pellegrini", "Marmo Meccanica", so sto e ovozmozena potpolna avtomatska obrabotka na kamenot. Godisniot proizvodstven kapacitet e preku 150.000,00 m2. Nasiot tim od arhitekti i inzeneri e so nad 30 godisno iskustvo vo ovaa oblast, so brojni uspesno ostvareni proekti zad sebe kako vo zemjava taka i vo stranstvo. Na nasiot lager plac mozete da najdete golem broj na proizvodi pocnuvajki od blokovi do finalni proizvodi vo golemi kolicini, so sto mozeme da izlezeme vo presret na bilo kakov proekt.

Слични сајтови

МЗТ Пумпи

5079 МЗТ Пумпи е основана во 1945 година како мала компанија за производство на пумпи, меѓутоа за Повеќе »

Картомел

7867 Компанијата е формирана со основна идеја графичката индустрија да се снабдува со дел од Повеќе »

Приматехна

1643 П Р И М А Т Е Х Н А БИТОЛА Проектирање и изведба на индустриски ладилни и термоенергетски Повеќе »

Mojito

6209 Добредојдовте на македонскиот веб сајт на светски познатиот коктел Mojito. Дознајте се за Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Krin KG