logo


509

Ремедика Клиника Remedika Klinika

Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 април 2005 година. Со тоа првпат се поставени светските стандарди за здравство на нашите простори. Ре-Медика ги задоволува барањата на граѓаните за квалитетна и достоинствена здравствена заштита, односно е во функција на подобрување на општото здравје на пошироката заедница. Болничкиот објект е лоциран во мирниот дел на градот Скопје, во подножјето на парк-шумата Гази Баба.

Re-Medika e prvata privatna opsta bolnica vo Republika Makedonija, osnovana na 7 april 2005 godina. So toa prvpat se postaveni svetskite standardi za zdravstvo na nasite prostori. Re-Medika gi zadovoluva baranata na graganite za kvalitetna i dostoinstvena zdravstvena zastita, odnosno e vo funkcija na podobruvane na opstoto zdravje na posirokata zaednica. Bolnickiot objekt e lociran vo mirniot del na gradot Skopje, vo podnozjeto na park-sumata Gazi Baba.

Слични сајтови

Ортоплус

6817 Ортоплус е специјалистичка амбуланта по ортопедија, која ви нуди ортопедски прегледи за секоја Повеќе »

ДентиМакс

5385 Ние во ДентиМакс, како примарна цел ја поставуваме грижата за здрави и негувани заби, во Повеќе »

Стоматолошката ординација КРМЗОВ

1344 Стоматолошката ординација Тони- К- Дет е синоним за професионалност,квалитет, ефикасност, Повеќе »

Амигдала

6637 Центарот за психотерапија и едукација Амигдала е професионално ориентирано здружение на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Ремедика Клиника