logo


509

Ремедика Клиника Remedika Klinika

Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 април 2005 година. Со тоа првпат се поставени светските стандарди за здравство на нашите простори. Ре-Медика ги задоволува барањата на граѓаните за квалитетна и достоинствена здравствена заштита, односно е во функција на подобрување на општото здравје на пошироката заедница. Болничкиот објект е лоциран во мирниот дел на градот Скопје, во подножјето на парк-шумата Гази Баба.

Re-Medika e prvata privatna opsta bolnica vo Republika Makedonija, osnovana na 7 april 2005 godina. So toa prvpat se postaveni svetskite standardi za zdravstvo na nasite prostori. Re-Medika gi zadovoluva baranata na graganite za kvalitetna i dostoinstvena zdravstvena zastita, odnosno e vo funkcija na podobruvane na opstoto zdravje na posirokata zaednica. Bolnickiot objekt e lociran vo mirniot del na gradot Skopje, vo podnozjeto na park-sumata Gazi Baba.

Слични сајтови

Spirulina San Sebastian

4721 Спирулината е плавозелена алга во форма на спирала. Таа е една од најстарите фотосинтетски Повеќе »

Заботехничката Лабораторија Дентолаб

2164 Заботехничката Лабораторија Дентолаб е основана во 1996 год. како резултат на 12 годишно Повеќе »

ПЗУ ”Прим.д-р.Самарџиски”

3526 ПЗУ”Прим.д-р.Самарџиски” како светилник на хуманоста веќе една деценија со најголема сила не Повеќе »

Стоматолошката Ординација Д-р Сашо Стоев

3063 ПЗУ “Стоматолошката Ординација Д-р Сашо Стоев” започна со работа на 11.06.2006 година во Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Ремедика Клиника