logo


5097

Httpool Httpool

Httpool е меѓународна огласувачка мрежа на повеќе канали која се фокусира на пазари надвор од Западна Европа и САД. Httpool е оптимален партнер за маркетинг агенциите кои се во потрага по интегрирано дигитално огласувачко решение. Всушност, Httpool нуди најширока палета на интернет огласувачки производи и решенија низ Display, Video, Engagement, Social и Performance канали, за мобилни и десктоп уреди. Httpool користи најнапредни сопствени и лиценцирани технологии, има огромно меѓународно искуство и застапува илјадници избрани глобални и локални медиуми низ нејзините 18 канцеларии во Централна и Источна Европа и Азија.

Httpool e megunarodna oglasuvacka mreza na poveke kanali koja se fokusira na pazari nadvor od Zapadna Evropa i SAD. Httpool e optimalen partner za marketing agenciite koi se vo potraga po integrirano digitalno oglasuvacko resenie. Vsusnost, Httpool nudi najsiroka paleta na internet oglasuvacki proizvodi i resenija niz Display, Video, Engagement, Social i Performance kanali, za mobilni i desktop uredi. Httpool koristi najnapredni sopstveni i licencirani tehnologii, ima ogromno megunarodno iskustvo i zastapuva iljadnici izbrani globalni i lokalni mediumi niz nejzinite 18 kancelarii vo Centralna i Istocna Evropa i Azija.

Слични сајтови

Ивеко Дизајн

5669 Ивеко Дизајн е компанија за вас, за вашите потреби и барања. Ние се занимаваме со изработка Повеќе »

Елемент ПР

5557 Елемент ПР и Корпоративни комуникации е една од најиновативните самостојни ПР компании во Повеќе »

Кликер Маркетинг

6034 Кликер Маркетинг е брзорастечка адвертајзинг агенција која на своите клиенти им нуди комплетен Повеќе »

Publicis

4955 "Публицис Скопје" е основана во 1996 година и е единствена рекламна агенција во Македонија што Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Httpool