logo


5139

All Web All Web

AllWeb ( Интернет маркетинг и прес конференција) е настан каде ќе се дискутираат теми и ќе се разменат искуства кои веќе се неопходни за високите одлучувачки структури на локалните и регионални компании. Содржината и можностите за вмрежување привлекуваат: маркетинг менаџери, маркетинг агенции, ПР агенции, интернет маркетинг професионалци, дизајнери, менаџери за продажба и грижа за корисници, ПР експерти, претприемачи. Преку издвоената понуда отвораме можност конференцијата да ја следат и студентите на е-бизнис и другите сродни факултети како идни професионалци кои ќе треба допрва да го развиваат дигиталниот пазар во Македонија.

AllWeb ( Internet marketing i pres konferencija) e nastan kade ke se diskutiraat temi i ke se razmenat iskustva koi veke se neophodni za visokite odlucuvacki strukturi na lokalnite i regionalni kompanii. Sodrzinata i moznostite za vmrezuvane privlekuvaat: marketing menadjeri, marketing agencii, PR agencii, internet marketing profesionalci, dizajneri, menadjeri za prodazba i griza za korisnici, PR eksperti, pretpriemaci. Preku izdvoenata ponuda otvorame moznost konferencijata da ja sledat i studentite na e-biznis i drugite srodni fakulteti kako idni profesionalci koi ke treba doprva da go razvivaat digitalniot pazar vo Makedonija.

Слични сајтови

Publicis

4955 "Публицис Скопје" е основана во 1996 година и е единствена рекламна агенција во Македонија што Повеќе »

Ивил

7517 Ние сме Дигитална агенција. Нашата цел е да им помогнеме на нови и воспоставени Бизниси Повеќе »

MakedonijaBiznis.com

7696 МАКЕДОНИЈА БИЗНИС е информативно рекламен портал, креиран со желба да ги обедини сите сервисни Повеќе »

SkyBlueMedia

5457 SkyBlueMedia e компанија која е специјализирана за онлајн рекламирање. Ги следиме сите светски Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар All Web