logo


52

Tocka Tocka

Еден од најпопуларните македонски сајтови кои нуди содржини од најразличен карактер. Функционира од 17 јули 2005 година, имаме преку 400.000 отварања на страницата дневно, преку 2.300.000 посетители месечно, секојдневно сме попогати за 100 нови содржини, секој корисник брзо и лесно си ја наоѓа својата интересна информација.

Eden od najpopularnite makedonski sajtovi koi nudi sodrzini od najrazlicen karakter. Funkcionira od 17 juli 2005 godina, imame preku 400.000 otvarana na stranicata dnevno, preku 2.300.000 posetiteli mesecno, sekojdnevno sme popogati za 100 novi sodrzini, sekoj korisnik brzo i lesno si ja naoga svojata interesna informacija.

Слични сајтови

Коза Ностра

7212 Коза Ностра е специјализирана веб-страна за сатира, пародии и измислените вести. Повеќе »

Најевтино.мк

72 Најевтино.мк е најголем потрошувачки водич во Македонија, наменет да им помогне на корисниците Повеќе »

Деликон

4920 Здраво! Јас сум Даниел Брзанов a.k.a. Delicon, работам веб дизајн, графички дизaјн и веб Повеќе »

Убавина и Здравје

6347 Убавина и Здравје е магазин дизајниран да ги задоволи потребите на младите жени (на возраст од Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Tocka