logo


521

Никоб Инжинеринг Nikob Inzinering

Никоб Инжинеринг е компанија која врши изградба, проектирање, набавка, развој и инвестициони проекти и други градежни активности на територија на Република Македонија.

Nikob Inzinering e kompanija koja vrsi izgradba, proektirane, nabavka, razvoj i investicioni proekti i drugi gradezni aktivnosti na teritorija na Republika Makedonija.

Слични сајтови

Гео Балкан

4802 Гео Балкан, Биро за катастарски услуги и недвижности нуди Етажно мерење на објект Габаритно Повеќе »

Еуро Проект Тетово

4315 Долгото искуство, професионалноста на нашиот персонал и максималното внимание за нашите Повеќе »

Унифгранд

3687 Со задоволство можеме да констатираме дека Унифгранд за кратко време постана претпознатлив по Повеќе »

Акчелик Градба

7483 Акчелик Градба е компанија која има капацитет да изгради стотици куќи, шопинг центри и деловни Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Никоб Инжинеринг