logo


523

Пела Роса Pela Rosa

"Пела Роса" е водата која за рекордно кратко време стана вистински миленик на Македонскиот пазар. Миленик на луѓето кои знаат да го препознаат вкусот на нешто чисто и недопрено, нешто свежо и здраво, на оние кои сакаат со себе да земат дел од природата. Сведоштво на ова се илијадниците потрошувачи кои со задоволство дозволија "Пела Роса" да стане неизоставен дел од нивните животи.

"Pela Rosa" e vodata koja za rekordno kratko vreme stana vistinski milenik na Makedonskiot pazar. Milenik na lugeto koi znaat da go prepoznaat vkusot na nesto cisto i nedopreno, nesto svezo i zdravo, na onie koi sakaat so sebe da zemat del od prirodata. Svedostvo na ova se ilijadnicite potrosuvaci koi so zadovolstvo dozvolija "Pela Rosa" da stane neizostaven del od nivnite zivoti.

Слични сајтови

Видеосоник

5309 Добредојдовте на нашиот сајт. Ние произведуваме индустриска електроника и тоа тотеми, Повеќе »

Пивара Скопје

1397 Приказната на Пивара Скопје АД, скоро девет децении се создава со многу труд, знаење, искуство Повеќе »

ДАСА ДОО СКОПЈЕ

4286 ДПТКС ДАСА ДОО УВОЗ-ИЗВОЗ СКОПЈЕ, Индустриски машини за шиење, парни преси, казани за пареа, Повеќе »

Гама-Брум

2112 Гама-брум е претпријатие за производство и консалтинг услуги кое се наоѓа во Скопје, населба Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Пела Роса