logo


524

Telefoniraj.mk Telefoniraj.mk

Vox-One е телефонски оператор кој овозможува телефонирање кон сите дестинации во светот и локално во Македонија од домашен или мобилен телефон, лаптоп или PC со одличен квалитет и директни TDM линии со светските телекоми. Во денешната комуникација сведоци сме дека користиме различни современи уреди, мобилни телефони, iPad, iPod, лаптоп компјутери, кои ја прават комуникацијата побрза и подостапна. Vox-One е единствениот оператор во Македонија кој ти нуди интегрирано телекомуникационо решение, со една единствена корисничка сметка можеш да телефонираш од мобилен, фиксен, од лаптоп компјутер без разлика на оперативниот систем или од iPad, iPod touch.

Vox-One e telefonski operator koj ovozmozuva telefonirane kon site destinacii vo svetot i lokalno vo Makedonija od domasen ili mobilen telefon, laptop ili PC so odlicen kvalitet i direktni TDM linii so svetskite telekomi. Vo denesnata komunikacija svedoci sme deka koristime razlicni sovremeni uredi, mobilni telefoni, iPad, iPod, laptop kompjuteri, koi ja pravat komunikacijata pobrza i podostapna. Vox-One e edinstveniot operator vo Makedonija koj ti nudi integrirano telekomunikaciono resenie, so edna edinstvena korisnicka smetka mozes da telefoniras od mobilen, fiksen, od laptop kompjuter bez razlika na operativniot sistem ili od iPad, iPod touch.

Слични сајтови

Мобилни телефони и технологии

790 Сите новости од мобилниот свет на едно место.. Повеќе »

Ibis Instruments Macedonia

7377 Ибис Инструментс е основан во 1996. година со цел да се исполнат растечките барања за Повеќе »

Оватион Студио

791 Оватион студио успешно работи повеке од 6 години во областа со електроника , компјутерска Повеќе »

Инфел-Нетплус

6926 ...Инфел-Нетплус ...Вашиот фиксен оператор.ФИКСНА ТЕЛЕФОНИЈА СО НАЈНИСКИ ЦЕНИ! Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Telefoniraj.mk