logo


5316

Финисимо Finisimo

Нашата мисија е да дадеме во секој момент добра и професионална услуга на секој клиент кој тоа ке го побара од нас. Во тоа се подразбира поправка, центрирање и балансирање на секаков вид на автомобили во нај брз можен рок. Услуги кои ги нудиме: - Сервисирање, центрирање и комплетна поправка на преден и заден трап на секој вид автомобили - Сите авто вулканизерски услуги - Поправка и сервис на сопирачкиот систем кај автомобилите - Замена на амортизери - Замена на моторно масло Исто така располагаме со сите видови авто делови и нудиме голем избор на високо квалитетно моторно масло.

Nasata misija e da dademe vo sekoj moment dobra i profesionalna usluga na sekoj klient koj toa ke go pobara od nas. Vo toa se podrazbira popravka, centrirane i balansirane na sekakov vid na avtomobili vo naj brz mozen rok. Uslugi koi gi nudime: - Servisirane, centrirane i kompletna popravka na preden i zaden trap na sekoj vid avtomobili - Site avto vulkanizerski uslugi - Popravka i servis na sopirackiot sistem kaj avtomobilite - Zamena na amortizeri - Zamena na motorno maslo Isto taka raspolagame so site vidovi avto delovi i nudime golem izbor na visoko kvalitetno motorno maslo.

Слични сајтови

Автосалон и сервис Јолекс

4239 Автосалонот и сервис „Јолекс“ е дел од продажната мрежа на францускиот бренд Peugeot познат по Повеќе »

АМД Услуги Штип

2280 Денеска сите стопански дејности се извршуваат преку “АМД Услуги Штип”, додека преку Повеќе »

Далас Кар

5322 Далас Кар е рент а кар компанија, која нуди изнајмување на најдобрите комбиња и автомобили, Повеќе »

Sanos Ltd

4187 Имаме сервис во кој се извршуваат сите поправки на автобусите за време на периодот под Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Финисимо