logo


532

Пчеларник БН с.Дихово Битола Pcelarnik BN s.Dihovo Bitola

Велат дека чистотата е половина здравје,а здравјето долг живот,па водени токму од оваа мисла се роди идеата да се произведе нешто што е здраво,еколошки чисто и пред се хранливо.

Velat deka cistotata e polovina zdravje,a zdravjeto dolg zivot,pa vodeni tokmu od ovaa misla se rodi ideata da se proizvede nesto sto e zdravo,ekoloski cisto i pred se hranlivo.

Слични сајтови

Агромаркет Игор

3753 ДТУ Агромаркет Игор е формирана во 1999 година. На почетокот дејноста се одвиваше на мало, т.е Повеќе »

VinArt

271 Добродојдовте на нашата страница каде ќе најдете вина од најпознатите вински региони во Повеќе »

Агриа Агроиндустриска Групација

1736 Агриа Агроиндустриска Групација со седиште во Велес,во својот капацитет ги опфаќа Фабриката за Повеќе »

Еко Инвест

7544 Компанијата Еко Инвест е основана 2002 година. Основна дејност на компанијата до 2012 година е Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Пчеларник БН с.Дихово Битола