logo


54

One One

ONE e телекомуникациски оператор во Македонија, првиот оператор во земјата со комплетна понуда на телекомуникациски услуги, член на моќната групација на Телеком Словенија, која е една од најуспешните групации во југоисточна Европа, со свои подружници во Косово, Босна и Херцеговина и Албанија и со 50% сопственост во националниот оператор во Гибралтар, Gibtelеcom. ONE е новото име на компанијата под коешто од 11 ноември 2009 работат етаблираните телекомуникациски компании Cosmofon и интернет провајдерот Onnet. Со лансирањето на новиот бренд - ONE, внесуваме нешто сосема ново и нешто свежо на телекомуникацискиот пазар од што најголемата придобивка ја имаат нашите корисници.

ONE e telekomunikaciski operator vo Makedonija, prviot operator vo zemjata so kompletna ponuda na telekomunikaciski uslugi, clen na moknata grupacija na Telekom Slovenija, koja e edna od najuspesnite grupacii vo jugoistocna Evropa, so svoi podruznici vo Kosovo, Bosna i Hercegovina i Albanija i so 50% sopstvenost vo nacionalniot operator vo Gibraltar, Gibtelecom. ONE e novoto ime na kompanijata pod koesto od 11 noemvri 2009 rabotat etabliranite telekomunikaciski kompanii Cosmofon i internet provajderot Onnet. So lansiraneto na noviot brend - ONE, vnesuvame nesto sosema novo i nesto svezo na telekomunikaciskiot pazar od sto najgolemata pridobivka ja imaat nasite korisnici.

Слични сајтови

Астра Плус

7271 Кабелски оператор Астра Плус Кочани Повеќе »

"Конектел-МК

2587 ДПТУ "КОНЕКТЕЛ-МК" ДОО работи во сферата на текомуникациите речиси 10 години, главно преку Повеќе »

Дигинет ИСП

4474 Во 2007 година Дигинет го насочи своето работење во областа на бежични мрежни комуникации и Повеќе »

ЦаКом

4346 Ца-Ком ДООЕЛ е формирана во 2004 година со примарна дејност во информатички и Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар One