logo


545

Биро Проект Biro Proekt

Oснована e 2003 година во Скопје. Започнавме како мала компанија со големи идеи и за кратко време успеавме да најдеме начин да ги понудиме своите иновативни решенија на пазарот. Во текот на своето деветгодишно постоење, Биро Проект континуирано го зголемува бројот на клиенти, како и на вработени. Нашиот тим се состои од искусни професионалци и млади ентузијасти.

Osnovana e 2003 godina vo Skopje. Zapocnavme kako mala kompanija so golemi idei i za kratko vreme uspeavme da najdeme nacin da gi ponudime svoite inovativni resenija na pazarot. Vo tekot na svoeto devetgodisno postoene, Biro Proekt kontinuirano go zgolemuva brojot na klienti, kako i na vraboteni. Nasiot tim se sostoi od iskusni profesionalci i mladi entuzijasti.

Слични сајтови

Батери Гурус

5671 Кон крајот на 2010 година е формирана компанијата Батери Гурус – Скопје. Купувајќи ја Повеќе »

ДИС МОНТАЖА и ДИС ИНТЕРНАЦИОНАЛ

1677 Компанијата е формирана во 1999 год, со основна цел проектирање и производство на челични Повеќе »

СтудиоТТ, Архитектонско студио, ѕидни облоги

4050 "Студио ТТ" е една од првите приватни проектантски компании во Република Македонија. Основана Повеќе »

Рико Градба

1523 Рико Градба -Струмица Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Биро Проект