logo


547

Адора инженеринг Adora inzenering

АДОРА Инженеринг-Скопје е 20-та економски најуспешна компанија во Македонија во 2011 година. Според рангирањето на Централниот Регистар, изминатите неколку години секогаш сме меѓу 200 најуспешни компании во Македонија, за 2007, 2008, 2009, 2010 и 2011 година. Овој показател, како и фактот што компанијата секоја година се искачува по неколку места нагоре, е потврда за постојаниот растечки и развоен тренд на компанијата во градежништвото и секторот на високата градба, каде важи за лидер на овие простори.

ADORA Inzenering-Skopje e 20-ta ekonomski najuspesna kompanija vo Makedonija vo 2011 godina. Spored rangiraneto na Centralniot Registar, izminatite nekolku godini sekogas sme megu 200 najuspesni kompanii vo Makedonija, za 2007, 2008, 2009, 2010 i 2011 godina. Ovoj pokazatel, kako i faktot sto kompanijata sekoja godina se iskacuva po nekolku mesta nagore, e potvrda za postojaniot rastecki i razvoen trend na kompanijata vo gradeznistvoto i sektorot na visokata gradba, kade vazi za lider na ovie prostori.

Слични сајтови

Софкин

6274 Друштвото Софкин дооел увоз-извоз Скопје, е формирано 2003 година, како фирма чија основна Повеќе »

Баукит Груп

1079 БАУКИТ ГРУП ДОО Скопје започна со работа како дел од АКУСТИК ДОО во 2006 година. Поради Повеќе »

ТЕХНИКА

4710 Градежното претпријатие "ТЕХНИКА" дооел, од Радовиш, е формирано во 1992 година. Стартувавме Повеќе »

ТЕМОН

1154 Фирмата ја сочинува стручен тим од магистер по машински науки, 2 дипл. маш. инженери, маш. Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Адора инженеринг