logo


5492

Стенима Stenima

Стенима дооел Скопје е застапник на производите од Медилип доо Словенија за Република Македонија. Медилип доо Словенија е организација чија што основна дејност се состои од маркетинг и продажба на фармацевтски производи, медицински и козметички препарати. Клиенти на Медилип доо Словенија се приватни здравствени ординации, аптеки, како и специјализирани продавници и салони за убавина.

Stenima dooel Skopje e zastapnik na proizvodite od Medilip doo Slovenija za Republika Makedonija. Medilip doo Slovenija e organizacija cija sto osnovna dejnost se sostoi od marketing i prodazba na farmacevtski proizvodi, medicinski i kozmeticki preparati. Klienti na Medilip doo Slovenija se privatni zdravstveni ordinacii, apteki, kako i specijalizirani prodavnici i saloni za ubavina.

Слични сајтови

Dermabeauty

4114 Уникатни услуги за нега на лице и тело.Официјален застапник на француската професионална куќа Повеќе »

Андросфарм

3127 АНДРОСФАРМ - Охрид е фирма која произведува најквалитетни производи од областа на куќната Повеќе »

Стефи Поинт Козметика

1347 "Стефи Поинт Козметика е основана како Стефи Поинт. во 2001 година. Ребрендирана е во Стефи Повеќе »

дм дрогерие маркт ДООЕЛ

4431 dm drogerie markt спаѓа во еден од најголемите ланци на дрогерии во Европа. Првата дрогерија е Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Стенима