logo


5492

Стенима Stenima

Стенима дооел Скопје е застапник на производите од Медилип доо Словенија за Република Македонија. Медилип доо Словенија е организација чија што основна дејност се состои од маркетинг и продажба на фармацевтски производи, медицински и козметички препарати. Клиенти на Медилип доо Словенија се приватни здравствени ординации, аптеки, како и специјализирани продавници и салони за убавина.

Stenima dooel Skopje e zastapnik na proizvodite od Medilip doo Slovenija za Republika Makedonija. Medilip doo Slovenija e organizacija cija sto osnovna dejnost se sostoi od marketing i prodazba na farmacevtski proizvodi, medicinski i kozmeticki preparati. Klienti na Medilip doo Slovenija se privatni zdravstveni ordinacii, apteki, kako i specijalizirani prodavnici i saloni za ubavina.

Слични сајтови

DEPILEVE

1497 DEPILEVE - ROLLAND - ELISE - CRISNAIL - PROFINAILS - ANESI - BELFEET - MP Hair - Повеќе »

АВОН МАКЕДОНИЈА

3910 Авон е козметичка компанија основана 1886 година, 34 години пред жената да го добие правото на Повеќе »

Лени Козметика

7939 ЛЕНИ КОЗМЕТИКА со својата домашна спа колекција ви овозможува третмани во конфорот на вашиот Повеќе »

Тим Поинт

4948 КАЈ НАС ЌЕ НАЈДЕТЕ КОЗМЕТИКА: L'OREAL И GARNIER, СРЕДСТВА ЗА ХИГИЕНА FROSH, АЛКОХОЛНИ Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Стенима