logo


55

Level 7 Level 7

ЛЕВЕЛ 7 е агенција за недвижности, основана и регистрирана во Јануари 2009-та година. Таа за краток период успеа да се наметне во Македонија како агенција со завидна база на задоволни клиенти, со многу соработници, како и со врвно квалитетна и селектирана понуда на недвижен имот. Со ЛЕВЕЛ 7 раководи млад, амбициозен и креативен тим, чија основна цел и идеја е да креира респектабилен бренд кој ќе биде препознатлив по своето професионално и морално функционирање, и што ќе им овозможи и гарантира на своите клиенти сигурен партнер за соработка.

LEVEL 7 e agencija za nedviznosti, osnovana i registrirana vo Januari 2009-ta godina. Taa za kratok period uspea da se nametne vo Makedonija kako agencija so zavidna baza na zadovolni klienti, so mnogu sorabotnici, kako i so vrvno kvalitetna i selektirana ponuda na nedvizen imot. So LEVEL 7 rakovodi mlad, ambiciozen i kreativen tim, cija osnovna cel i ideja e da kreira respektabilen brend koj ke bide prepoznatliv po svoeto profesionalno i moralno funkcionirane, i sto ke im ovozmozi i garantira na svoite klienti siguren partner za sorabotka.

Слични сајтови

Adriatik 93

58 Како прва Агенција за недвижности во Македонија што им понуди на своите клиенти технолошки Повеќе »

Balkan Imoti

56 Балкан Имоти успеа во својот начин на работа да етаблира одредени стандарди и принципи, да Повеќе »

Strelec

3908 Агенцијата "Стрелец" е професионална агенција за недвижности која работи од 2001 година. Повеќе »

Degol Agent

4060 Агенцијата ДЕГОЛ АГЕНТ ДООЕЛ Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Level 7