logo


550

Филмар пласт Filmar plast

Модерните, современи прозорци се многу повеќе од извор на дневна светлина и не ја остваруваат само функцијата проветрување на просториите. Прозорците играат важна улога со тоа што исполнуваат бројни технолошки барања: топлинска и звучна изолација, заштита од грабеж и провали, заштита од надворешни атмосферски влијанија и проветрување.

Modernite, sovremeni prozorci se mnogu poveke od izvor na dnevna svetlina i ne ja ostvaruvaat samo funkcijata provetruvane na prostoriite. Prozorcite igraat vazna uloga so toa sto ispolnuvaat brojni tehnoloski barana: toplinska i zvucna izolacija, zastita od grabez i provali, zastita od nadvoresni atmosferski vlijanija i provetruvane.

Слични сајтови

Урбан Стил Инженеринг

3453 Кога го основав Урбан Стил Инженеринг во 2003, забележав дека многу од инвеститорите на Повеќе »

ТАКТИК

2897 Од 2011 година ТАКТИК Aрхитектура ја развива идејата за проектирање и дизајн како алатка за Повеќе »

Линика Инженеринг

6867 Линика Инженеринг ДОО е приватнa компанија за инженеринг, градежништво, трговија и услуги Повеќе »

Кармен Бауцентар

1173 Вашиот дом и деловен простор заслужуваат модерен и урбан изглед. Наша мисија е сите светски Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Филмар пласт