logo


551

А.Д Гранит A.D Granit

Гранит се определи за сповисоки стандарди во своето работење. Компанијата успешно го заврши процесот на сертифицирање и имплеметирање на стандардите BS OHSAS 18001:2007 - Систем за управување со безбедноста и здравјето на вработените при работа, ISO 14001:2004 - Систем за управување со заштитата на животната средина и ISO 9001:2008 - Систем за управување со квалитет. Овие три системи, заедно, го прават Гранит конкурентен на македонскиот пазар на градежништвото и пошироко во регионот.

Granit se opredeli za spovisoki standardi vo svoeto rabotene. Kompanijata uspesno go zavrsi procesot na sertificirane i implemetirane na standardite BS OHSAS 18001:2007 - Sistem za upravuvane so bezbednosta i zdravjeto na vrabotenite pri rabota, ISO 14001:2004 - Sistem za upravuvane so zastitata na zivotnata sredina i ISO 9001:2008 - Sistem za upravuvane so kvalitet. Ovie tri sistemi, zaedno, go pravat Granit konkurenten na makedonskiot pazar na gradeznistvoto i posiroko vo regionot.

Слични сајтови

Градба Промет

2503 Друштвото за градежништво и трговија “ГРАДБА ПРОМЕТ“ ДОО Кавадарци ул. “29 ти Ноември“ бб Повеќе »

ДНА Архитекти

6929 Ателјето ДНА Архитекти е основано во ноември, 2004-та година. Од самиот почеток па се до Повеќе »

Евтимов

7376 Проектантското биро Евтимов е основано 2005 година во Радовиш.Нашата основна цел е создавање Повеќе »

Гео Монд

7908 ГЕО МОНД нуди геодетски услуги од секаков вид за клиенти од јавниот и приватниот сектор на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар А.Д Гранит