logo


5534

Пирин експорт Pirin eksport

Пирин експорт е пионер а воедно и лидер во проектирање и изведба на сауни & спа во Македонија и на Косово. Нашата компанија опфаќа широк спектар на висококвалитетни производи од реномирани светски производители (Harvia, Astral Pool,Life Fitness) и тоа: Сауни и саунска опрема (Фински, инфраред и комбинирани), Базени (отворени, затворени), Тангенторни кади – Џакузи, Парни и турски бањи, Топли лежалки и масажни лежалки и сето тоа надополнето со најпрофесионална спа услуга од нашиот искусен тим!

Pirin eksport e pioner a voedno i lider vo proektirane i izvedba na sauni & spa vo Makedonija i na Kosovo. Nasata kompanija opfaka sirok spektar na visokokvalitetni proizvodi od renomirani svetski proizvoditeli (Harvia, Astral Pool,Life Fitness) i toa: Sauni i saunska oprema (Finski, infrared i kombinirani), Bazeni (otvoreni, zatvoreni), Tangentorni kadi – DJakuzi, Parni i turski bani, Topli lezalki i masazni lezalki i seto toa nadopolneto so najprofesionalna spa usluga od nasiot iskusen tim!

Слични сајтови

Дизајн Фантазија

2174 ДИЗАЈН ФАНТАЗИЈА е домашно претпријатие за производство на мебел. Нејзините почетоци датираат Повеќе »

Go Ja Dizajn

4334 рмата ГоЈа Дизајн од самото нејзино формирање професионално и одговорно произведува и Повеќе »

Roma Mebel

8028 Рома Мебел работи повеќе од една деценија. Веќе 14 години се грижиме да имате пријатен и Повеќе »

Мебел Дизајн

4312 Мебелдизајн е производно претпријатие кое се бави со произвоство на мебел. Од самото формирање Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Пирин експорт