logo


5562

Омнихем-фарм Omnihem-farm

ОМНИХЕМ е водечка фирма Република Македонија во трговија со суровински хемикалии кои се употребуваат во: - Козметика & Домакинство - Прехрамбени состојки - Пластика & Смола - Фармацевтски состојки - Ветеринарни состојки - Градежништво

OMNIHEM e vodecka firma Republika Makedonija vo trgovija so surovinski hemikalii koi se upotrebuvaat vo: - Kozmetika & Domakinstvo - Prehrambeni sostojki - Plastika & Smola - Farmacevtski sostojki - Veterinarni sostojki - Gradeznistvo

Слични сајтови

Макстил АД

5483 Макстил АД е значаен регионален производител на топловалани дебели лимови во чиј состав Повеќе »

Карамелини

5434 Нашата фирма е формирана во септември 2012година. Се занимава со дистрибуција на гумени Повеќе »

Лихнида АД

3051 Основна дејност на Акционерското друштво "Лихнида" е преработка на пластични маси, која се Повеќе »

Еврокекс

5236 Еврокекс ДООЕЛ Битола произведува тврди бомбони, карамели и чоколадни десерти. Истите ги Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Омнихем-фарм