logo


56

Balkan Imoti Balkan Imoti

Балкан Имоти успеа во својот начин на работа да етаблира одредени стандарди и принципи, да воведе непосредна и блиска комуникација, како и целосна посветеност кон желбите и можностите на своите клиенти. Сите овие новини во работењето како и многу други, им овозможуваат на нашите клиенти подобра информираност за недвижноста, подобра понуда и поголема добивка.

Balkan Imoti uspea vo svojot nacin na rabota da etablira odredeni standardi i principi, da vovede neposredna i bliska komunikacija, kako i celosna posvetenost kon zelbite i moznostite na svoite klienti. Site ovie novini vo raboteneto kako i mnogu drugi, im ovozmozuvaat na nasite klienti podobra informiranost za nedviznosta, podobra ponuda i pogolema dobivka.

Слични сајтови

Интернационална Академија за Обезбедување

6808 Интернационалната Академија за Обезбедување – Македонија е формирана 2005 год. во соработка со Повеќе »

Агенцијата "ГЕПАРД"

2375 Агенцијата "ГЕПАРД" во своите редови има само проверен стручен кадар со лиценци и легитимации, Повеќе »

Обезбедување “ДАНИЕЛ ТРАНС-ДЕЛТА”

2323 Агенцијата за обезбедување на лица и имот Даниел Транс- Делта ДООЕЛ увоз извоз со решение за Повеќе »

Пресс Клиппинг

3457 Ние сме компанија која веќе 7 години во Македонија врши услуги за мониторинг на медиумските Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Balkan Imoti