logo


565

Каприоло Kapriolo

МАСТЕРСПОРТ – Марвес е фирма која се занимава со увоз и дистрибуција на велосипеди, фитнес и спортска опрема. Постоиме од 1996 година и успешно работиме дистрибуција на велосипеди,фитнес и спортска опрема од реномирани брендови како што се: FOCUS ,CRAFT ,DIEL ,STUF ,ZOGGS ,REEBOK ,ADIDAS ,ROCES ,KETTLER ,BABOLAT ,GIMFIT ,CAPRIOLO , MERIDA , TIPPMANN , ELAN и други фирми.

MASTERSPORT – Marves e firma koja se zanimava so uvoz i distribucija na velosipedi, fitnes i sportska oprema. Postoime od 1996 godina i uspesno rabotime distribucija na velosipedi,fitnes i sportska oprema od renomirani brendovi kako sto se: FOCUS ,CRAFT ,DIEL ,STUF ,ZOGGS ,REEBOK ,ADIDAS ,ROCES ,KETTLER ,BABOLAT ,GIMFIT ,CAPRIOLO , MERIDA , TIPPMANN , ELAN i drugi firmi.

Слични сајтови

Шарпланинец Мк

5706 Шарпланинец Мк е веб портал на одгледувачница на шарпланинци со шампионско потекло и Повеќе »

Bodytec

8034 Без разлика дали припаѓате на категоријата на оние кои сакаат да ја намалата својата тежина и Повеќе »

Алпинистички клуб "Матка"

6619 Алпинистички клуб МАТКА од Скопје е првиот алпинистички клуб во Република Македонија. Формиран Повеќе »

Фитнес и аеробик клуб "60 минути"

5779 Фитнес клубот располага со професионални справи за вежбање на секоја мускулна партија посебно. Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Каприоло