logo


566

Пробајк Probajk

Probike е лоциран на улица Драга Стојановска бр 4, локал 1, во населбата Кисела Вода, Скопје, Македонија. Probike е отворен во 2007 година и ве покануваме да наминете во специјализираната продавница за велосипедизам која што е единствена што опфаќа downhill програма. Нудиме комплетен сервис, а нашите искусни механичари можат да ве услужат за било кој бренд на велосипед, дури и само да ви дадат слободна проценка и бесплатен совет. Probike е снабден со многу велосипедски делови и компоненти, но доколку сакате нешто невообичаено или дел по нарачка, може да ни се обратите во секое време и ние ќе го нарачаме делот за вас.

Probike e lociran na ulica Draga Stojanovska br 4, lokal 1, vo naselbata Kisela Voda, Skopje, Makedonija. Probike e otvoren vo 2007 godina i ve pokanuvame da naminete vo specijaliziranata prodavnica za velosipedizam koja sto e edinstvena sto opfaka downhill programa. Nudime kompleten servis, a nasite iskusni mehanicari mozat da ve usluzat za bilo koj brend na velosiped, duri i samo da vi dadat slobodna procenka i besplaten sovet. Probike e snabden so mnogu velosipedski delovi i komponenti, no dokolku sakate nesto nevoobicaeno ili del po naracka, moze da ni se obratite vo sekoe vreme i nie ke go naracame delot za vas.

Слични сајтови

Федерација на Боречки Спортови на Македонија

6027 Почетоците на борењето во земјава датираат од 1958 година во вид на организирани секции, Повеќе »

Аикидо Клуб “Агатсу”

3891 Здружението Аикидо Клуб “Агатсу” од Куманово e основано 2005 година. Целта за оснивање едно Повеќе »

Херкулес

993 Продавница за додатоци во исхраната, бодибилдинг и фитнес опрема. Екслузивен увозник и Повеќе »

Кајакарски клуб Арка

1965 Кајакарството е спортско – рекреативна дисциплина во која спортистите седат (во кајак) или Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Пробајк