logo


567

To4ak To4ak

to4ak - (именка) се користи во уличниот говор со значење на возило кое има две тркала и се движи со помош на ножни педали, во литературниот говор познато како велосипед. Ова е to4ak, македонски интернет портал за велосипеди, велосипедисти, па и повеќе. to4ak.com претставува портал за промоција на велосипедизмот во Македонија преку размена на информации и искуства. Порталот е отворен за соработка со сите заинтересирани страни. Секое мислење, забелешка или критика е добредојдена.

to4ak - (imenka) se koristi vo ulicniot govor so znacene na vozilo koe ima dve trkala i se dvizi so pomos na nozni pedali, vo literaturniot govor poznato kako velosiped. Ova e to4ak, makedonski internet portal za velosipedi, velosipedisti, pa i poveke. to4ak.com pretstavuva portal za promocija na velosipedizmot vo Makedonija preku razmena na informacii i iskustva. Portalot e otvoren za sorabotka so site zainteresirani strani. Sekoe mislene, zabeleska ili kritika e dobredojdena.

Слични сајтови

Enternet

4125 До 2005 година во Скопје не постоеше вистинско место каде сите граѓани би имале пристап до Повеќе »

Центар за реален аикидо- Маруи

5069 Клубот за реален аикидо- Маруи е спортска организација основана на 11 ноември 1995 година во Повеќе »

Академија Тенис Крстевски (АТК)

2045 АТК е еден од најдобрите тениски субјекти во Република Македонија. Моментално повеќе од 150 Повеќе »

Schwarze Kraft Dobermanns

4129 Шварце Крафт Одгледувачницата следи горда традиција на одгледување Добермани со примарна Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар To4ak