logo


568

Велофест Velofest

Креативен фестивал за велосипеди„ВелоФест“ е платформа за промоција на велосипедот како начин на живот: транспортно средство, рекреативно средство, професионален спорт, инспирација за уметничка креација или авантура и забава.

Kreativen festival za velosipedi„VeloFest“ e platforma za promocija na velosipedot kako nacin na zivot: transportno sredstvo, rekreativno sredstvo, profesionalen sport, inspiracija za umetnicka kreacija ili avantura i zabava.

Слични сајтови

Trophy Of Prilep

7290 Prilep World Cup "Trophy Of Prilep" and Macedonia World Cup Повеќе »

Тетово Филм Фестивал

4324 Филмски фестивал со повеќе од 27 земји од целиот свет.Жирито избра најдобри филмови кои ќе Повеќе »

Меѓународен Карневал "Прочка" Прилеп

6737 По повод христијанскиот празник Прочка во Прилеп традиционално се одржува меѓународен карневал Повеќе »

Робомак

6483 РобоМак е интернационален настан посветен на развој на програмирањето и роботиката, на кој Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Велофест