logo


569

Велосипедска Федерација на Македонија Velosipedska Federacija na Makedonija

Официјална страна на Велосипедска Федерација на Македонија. Тука може да ги најдете сите информации за трките кои се огранизираат, рангирања клубови итн.

Oficijalna strana na Velosipedska Federacija na Makedonija. Tuka moze da gi najdete site informacii za trkite koi se ograniziraat, rangirana klubovi itn.

Слични сајтови

Федерација на училишен спорт на Македонијa

2962 Федерација на училишен спорт на Македонијa Повеќе »

Карате До Kлуб ХАНГАКУ

3187 Започнете и Вие нова страна во својот живот. Обидете се да најдете време да пробате што може Повеќе »

Клуб за спортско стрелаштво Грифон

6389 Специјалност на членовите на Клубот за Спортско Стрелаштво ГРИФОН е прецизното стрелаштво, Повеќе »

Шаховски клуб Гамбит Ассеко Сее

6378 Ве покануваме во посета на нашата шаховска школа, која се наоѓа на ул. Орце Николов Број182 А, Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Велосипедска Федерација на Македонија