logo


57

Domik Nedviznosti Domik Nedviznosti

Домик Недвижности е професионална агенција за недвижности каде што работат млади и амбициозни луѓе спремни да ја оправдаат вашата доверба. Нашиот однос кон клиентите е дефиниран со големо чувство на одговорност и почит кон нивните желби и потреби. Нашата агенција е местото од каде што треба да ја започнете вашата потрага по дом, независно дали сакате да продадете, изнајмите или купите имот. Ние ги имаме потребните алати за да ви помогнеме да донесете сигурна и добра одлука.

Domik Nedviznosti e profesionalna agencija za nedviznosti kade sto rabotat mladi i ambiciozni luge spremni da ja opravdaat vasata doverba. Nasiot odnos kon klientite e definiran so golemo cuvstvo na odgovornost i pocit kon nivnite zelbi i potrebi. Nasata agencija e mestoto od kade sto treba da ja zapocnete vasata potraga po dom, nezavisno dali sakate da prodadete, iznajmite ili kupite imot. Nie gi imame potrebnite alati za da vi pomogneme da donesete sigurna i dobra odluka.

Слични сајтови

ЕУРОСТАРТ Недвижнини и консалтинг

286 ЕУРОСТАРТ е специјализирана фирма со основна дејност – посредување при промет со недвижности и Повеќе »

Дарма Дома

684 Потрагата по вашиот дом започнува од кај нас. Агенцијата за недвжности ДАРМА ДОМА е спремна Повеќе »

eurotstart.com.mk

4062 ЕУРОСТАРТ е специјализирана фирма со основна дејност – посредување при промет со недвижности и Повеќе »

Novel Real Estate

4061 Решавајќи ги задачите кои ни ги поставуваат клиентите, врз себе ја превземаме одговорноста за Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Domik Nedviznosti