logo


580

Адванс Медиа Advans Media

Адванс Медија е фирма чија дејност е продажба на производи и услуги од доменот на електрониката, компјутерската опрема и бела техника. Адванс Медија е основана од страна на Орце Еленов и досега нуди голем број артикли од квалитетни и докажани брендови на нашиот пазар како што се: Nikon, Sony, Siemens, Vivax, Vinchi, Toshiba, HP, Lenovo, Logitech, Canon и многу други. Покрај продажба, нудиме и бесплатна испорака на набавените производи до нашите клиенти и тоа низ целата територија на Р. Македонија.

Advans Medija e firma cija dejnost e prodazba na proizvodi i uslugi od domenot na elektronikata, kompjuterskata oprema i bela tehnika. Advans Medija e osnovana od strana na Orce Elenov i dosega nudi golem broj artikli od kvalitetni i dokazani brendovi na nasiot pazar kako sto se: Nikon, Sony, Siemens, Vivax, Vinchi, Toshiba, HP, Lenovo, Logitech, Canon i mnogu drugi. Pokraj prodazba, nudime i besplatna isporaka na nabavenite proizvodi do nasite klienti i toa niz celata teritorija na R. Makedonija.

Слични сајтови

Кеко Моторс

5792 Приказната на Кеко Моторс започнува во 2000-та година кога е основана мала компанија од Повеќе »

ЛедРеклама Мк

5683 ЛедРеклама Мк ви нуди онлајн купување на секаков вид на лед реклами за вашиот бизнис. Повеќе »

Perfekto.mk

7943 Перфекто Охрид ви овозможува онлајн купување на ламинати и 3Д панели и се грижи за модерно Повеќе »

mojagarderoba.mk

312 mojagarderoba.mk постои за сите трендсетери коишто сакаат да продаваат, купуваат, разменуваат Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Адванс Медиа