logo


59

Bastion Nedviznosti Bastion Nedviznosti

Агенцијата за недвижности БАСТИОН е основана во 1995 година, и е една од водечките агенции во Р.Македонија.Оттогаш па наваму зад нас се полни 15 години напорна и успешна работа. Наша сатисфакција и движечка сила сите овие години уназад се големиот број на среќни и задоволни клиенти. Во нашата агенција се вработени млади,креативни и амбициозни луѓе, а некои од нив се присутни од самото формирање на нашата компанија. Овој млад тим секојдневно е посветен на подобрување и унапредување на квалитетот на нашиот сервис кон граѓаните кои имаат потреба од нас и кој број секојдневно се зголемува.

Agencijata za nedviznosti BASTION e osnovana vo 1995 godina, i e edna od vodeckite agencii vo R.Makedonija.Ottogas pa navamu zad nas se polni 15 godini naporna i uspesna rabota. Nasa satisfakcija i dvizecka sila site ovie godini unazad se golemiot broj na srekni i zadovolni klienti. Vo nasata agencija se vraboteni mladi,kreativni i ambiciozni luge, a nekoi od niv se prisutni od samoto formirane na nasata kompanija. Ovoj mlad tim sekojdnevno e posveten na podobruvane i unapreduvane na kvalitetot na nasiot servis kon graganite koi imaat potreba od nas i koj broj sekojdnevno se zgolemuva.

Слични сајтови

ХУС Цапитал

7531 ХУС Цапитал е тука да стане дел од пазарот се со цел да се олесни посредувањето меѓу луѓето Повеќе »

Атлас Недвижности

5739 Од 2002 година собираме искуство и ја усовршувавме услугата на посредување за продажба и Повеќе »

TNT Fashion

5348 Убавината не е создадена за да биде скриена! Ние можеме да ви помогнеме да се промовира Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Bastion Nedviznosti