logo


591

Најдиоглас Najdioglas

Како бизнис идеја, најдиоглас.мк овозможува отварање на веб страни(маркети) на најдиоглас. Бизнис корисниците можат да си персонализираат своја веб страна, со свои огласи, независно од главната страница. Погодно е за помали компании на кои им е од големо значење да имаат онлајн понуда.

Kako biznis ideja, najdioglas.mk ovozmozuva otvarane na veb strani(marketi) na najdioglas. Biznis korisnicite mozat da si personaliziraat svoja veb strana, so svoi oglasi, nezavisno od glavnata stranica. Pogodno e za pomali kompanii na koi im e od golemo znacene da imaat onlajn ponuda.

Слични сајтови

BIG BOX

6850 BIG BOX е динамичен имотен концепт кој им овозможува рапидна експанзија на национални и Повеќе »

Дон Супермаркет

4669 Познатиот трговски синџир „ДОН“ од Охрид отвори маркет и во главниот град. Супер маркетот Повеќе »

Русе Комерц

4668 Маркетот Русе е традиција која трае 20 години Започнавме како мал маркет, сакајќи да ги Повеќе »

СП Маркет

4666 Најпрво само како маркетингшки слоган, денес оваа реченица го отсликува функционирањето, Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Најдиоглас