logo


5969

Актив Груп Aktiv Grup

Актив Груп се гордее со 20 годишна традиција во работењето со индустриски компании. Горди сме што нашите безбедни и биоразградливи производи ги доставуваме на широк спектар на индустриски сектори. Нашите основни производи се: средство за чистење за општа употреба, одмастувач за тешки маснотии, средство за миење возила, гел за чистење раце.

Aktiv Grup se gordee so 20 godisna tradicija vo raboteneto so industriski kompanii. Gordi sme sto nasite bezbedni i biorazgradlivi proizvodi gi dostavuvame na sirok spektar na industriski sektori. Nasite osnovni proizvodi se: sredstvo za cistene za opsta upotreba, odmastuvac za teski masnotii, sredstvo za miene vozila, gel za cistene race.

Слични сајтови

Хидрос

1348 Хидрос Дооел од Скопје постои и работи од 1991 година во областа на хемиската Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Актив Груп