logo


5975

Жировница Експорт Zirovnica Eksport

Жировница експорт е фирма која располага со лиценци за работа односно вршење јавен превоз на организирани групи како и меѓуопштински линиски превоз, односно лиценци за вршење дејност, лиценцирани возила и лиценцирани возачи.

Zirovnica eksport e firma koja raspolaga so licenci za rabota odnosno vrsene javen prevoz na organizirani grupi kako i meguopstinski liniski prevoz, odnosno licenci za vrsene dejnost, licencirani vozila i licencirani vozaci.

Слични сајтови

БЕ-ДА Логистик

5730 БЕ-ДА Логистик дооел е основана на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за Повеќе »

ГЛС Глобко Логистик

5158 Нашата визија е да им излеземе во пресрет на сите наши клиенти задоволувајки ги сите нивни Повеќе »

LuxVipDrive

4575 Нашата компанија "LuxVipDrive" ви нуди навремени, безбедни, професионални и комфорни трансфери Повеќе »

Авто Атом

6456 Авто Атом ДОО Кочани приватна компанија основана во 2002 година, сместена во центарот на град Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Жировница Експорт