logo


598

Internet Macedonian Internet Macedonian

Блог за збиднувањата во и околу Република Македонија, за притисоците и негирањето на нашиот идентитет и за тоа како е да се биде вистински Интернет Македонец! Наша основна цел е да се зачува нашето вековно име, историја и идентитет. Ако и вие го сакате тоа, подржете не и речете: Македонија!

Blog za zbidnuvanata vo i okolu Republika Makedonija, za pritisocite i negiraneto na nasiot identitet i za toa kako e da se bide vistinski Internet Makedonec! Nasa osnovna cel e da se zacuva naseto vekovno ime, istorija i identitet. Ako i vie go sakate toa, podrzete ne i recete: Makedonija!

Слични сајтови

Kulinar.mk

3614 Победете ја навиката и желбата да се храните надвор од домот и обидете се да пригответе храна Повеќе »

Сара Маркоска

5458 Сара Маркоска е родена на 27.06.1995 година во Скопје.Со музика почнува да се занимава уште од Повеќе »

Мој Тренер

3270 Мој Тренер е блог кој за цел има да пласира информации од областа на нутриционизмот , Повеќе »

ФОНИЈА

3902 ФОНИЈА е панк рок трио кое работи напорно и пишува опасно мелодични песни. Со просек од 20 Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Internet Macedonian