logo


5983

Икс Tелеком Iks Telekom

Икс Tелеком е нова компанија од сферата на телекомуникациите и ИТ секторот појавена на пазарот во Република Македонија со седиште во Скопје.

Iks Telekom e nova kompanija od sferata na telekomunikaciite i IT sektorot pojavena na pazarot vo Republika Makedonija so sediste vo Skopje.

Слични сајтови

Telefonservis Bitola

11 Телефонсервис e основан во 1988 година во Битола.Идеата за отпочнување на оваа дејност беше Повеќе »

Неотел

3494 НЕОТЕЛ ДОО е телекомуникациски оператор формиран во 2004 година со македонски капитал од Повеќе »

ЏаБест

6206 ЏаБест Најевтин припејд. Завземи став, стави се во движење, одбери нов начин на живот. Повеќе »

Балкантел

5074 Врвни решенија за вашите бизниси! Услугите се добиваат со директен пристап кон сопствена Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Икс Tелеком