logo


60

Dom-Dizajn Dom-Dizajn

ДОМ - ДИЗАЈН е бренд во својата дејност, како прва и најстара професионална агенција во Република Македонија, работи уште од 1993 година. Горди сме на своите достигнувања во правец на обезбедување на комплетен пакет на услуги во кои се вклучени: издавање, купопродажба, менаџмент во издавањето, проценки на недвижнини, консулатции за инвестирање во недвижности на територија на град Скопје и Охридското крајбрежје. Во ДОМ - ДИЗАЈН работат млади и амбициозни луѓе, спремни да истражуваат и да ја прошируваат својата работа на нови полиња. Тимот е посветен на подобрување и развој на професионалната работа.

DOM - DIZAJN e brend vo svojata dejnost, kako prva i najstara profesionalna agencija vo Republika Makedonija, raboti uste od 1993 godina. Gordi sme na svoite dostignuvana vo pravec na obezbeduvane na kompleten paket na uslugi vo koi se vkluceni: izdavane, kupoprodazba, menadjment vo izdavaneto, procenki na nedviznini, konsulatcii za investirane vo nedviznosti na teritorija na grad Skopje i Ohridskoto krajbrezje. Vo DOM - DIZAJN rabotat mladi i ambiciozni luge, spremni da istrazuvaat i da ja prosiruvaat svojata rabota na novi polina. Timot e posveten na podobruvane i razvoj na profesionalnata rabota.

Слични сајтови

Level 7

55 ЛЕВЕЛ 7 е агенција за недвижности, основана и регистрирана во Јануари 2009-та година. Таа за Повеќе »

Интернационална Академија за Обезбедување

6808 Интернационалната Академија за Обезбедување – Македонија е формирана 2005 год. во соработка со Повеќе »

Маневски Дом

7167 Ви нудиме голем избор на станови, куќи, деловни објекти и плацови за продажба и изнајмување Повеќе »

МакКонтрол

6540 МакКонтрол е приватно, независно и невладино претпријатие формирано 1989 год. Претпријатието Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Dom-Dizajn