logo


601

International Health International Health

По многу години успешна работа, а водени од нашата основна цел ЗДРАВЈЕ, компанијата постигна забележителни резултати. Мисија и визија на компанијата е да се следат светските трендови како во работата и успешните резултати,така и во иновациите кои се однесуваат на поубав и поздрав живот. Ние ќе се потрудиме да се она што е ново и што може да го подобри квалитетот на животот, да го донесеме што е можно поскоро во нашата земја.

Po mnogu godini uspesna rabota, a vodeni od nasata osnovna cel ZDRAVJE, kompanijata postigna zabelezitelni rezultati. Misija i vizija na kompanijata e da se sledat svetskite trendovi kako vo rabotata i uspesnite rezultati,taka i vo inovaciite koi se odnesuvaat na poubav i pozdrav zivot. Nie ke se potrudime da se ona sto e novo i sto moze da go podobri kvalitetot na zivotot, da go doneseme sto e mozno poskoro vo nasata zemja.

Слични сајтови

KM Marjan

4490 Веледрогеријата КМ - Марјан д.о.о.е.л, Скопје е основана во 1994 година и е една од првите Повеќе »

Медикус

5341 МЕДИКУС е компанија која е основана 1991 година. Нејзин основач е Др. Миодраг Стојановски, а Повеќе »

Феникс Фарма

5692 Слушнете дел од успешната приказна која Феникс ја пишува ширум Европа... Феникс Фарма ДООЕЛ е Повеќе »

Geoprom

69 Геопром е приватна компанија за увоз-извоз основана во Август 1992 година во Скопје, Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар International Health