logo


61

Urban Dom Urban Dom

Ние знаеме дека домот е нешто повеќе отколку само покрив над главата. Тоа е место каде што ќе се изразите себеси и своите соништа, вашиот начин на живот и вашите вредности. Нашата агенција е местото од каде што треба да ја започнете вашата потрага по дом, независно дали сакате да продадете, изнајмите или купите имот. Ние ги имаме потребните алати за да ви помогнеме да донесете сигурна и добра одлука.

Nie znaeme deka domot e nesto poveke otkolku samo pokriv nad glavata. Toa e mesto kade sto ke se izrazite sebesi i svoite sonista, vasiot nacin na zivot i vasite vrednosti. Nasata agencija e mestoto od kade sto treba da ja zapocnete vasata potraga po dom, nezavisno dali sakate da prodadete, iznajmite ili kupite imot. Nie gi imame potrebnite alati za da vi pomogneme da donesete sigurna i dobra odluka.

Слични сајтови

Holiday Real Estate

7257 Holiday Real Estate е првата агенција за недвижности во Македонија, која e специјализирана за Повеќе »

Агенција за недвижности Викторија Стил

2104 Агенција за недвижности Викторија Стил Повеќе »

ТОПкариера.мк

438 Инспирирани од големата невработеност во нашата држава, и од друга страна од недостатоците на Повеќе »

Партнер -Агенција за привремени вработувања

936 Поранешна Младинска задруга Партенер со над 16 годишно искуство токму во обезбедувањето на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Urban Dom