logo


615

Пекабеско Pekabesko

Пекабеско АД е една од водечките македонски компании за производство на сувомеснати производи, дистрибуција на хранаи цигари. Примарната дејност на Пекабеско е составена од три сегмента производство на сувомеснати производи, дистрибуција на различни брендови прехрамбени производи и дистрибуција на цигари.

Pekabesko AD e edna od vodeckite makedonski kompanii za proizvodstvo na suvomesnati proizvodi, distribucija na hranai cigari. Primarnata dejnost na Pekabesko e sostavena od tri segmenta proizvodstvo na suvomesnati proizvodi, distribucija na razlicni brendovi prehrambeni proizvodi i distribucija na cigari.

Слични сајтови

Македонија Гармент Индустри

6433 Македонија Гармент Индустри ДОО Скопје е компанија која се занимава со производство на машки Повеќе »

ElektroLab

4149 Електро ЛАБ д.о.о. е основана 1998 год и е компанија која е специјализирана за изведување и Повеќе »

www.siti-trejd.com.mk

4545 Компанијата СИТИ ТРЕЈД е основана во 1991 година, со основна дејност во доменот на трговијата Повеќе »

Маг Комерц

6778 Маг Комерц е основана во 1994 година. Започнавме со опремување на мали продажни објекти и Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Пекабеско