logo


6273

ЈП Паркови и зеленило JP Parkovi i zelenilo

Нашата визија е да создадеме чист, здрав и зелен ГРАД по примерот на светските метрополи, ГРАД препознатлив по зеленилата и спектарот на бои, град кој ќе предизвикаува моменти на оптимизам и радост кај граѓаните на Скопје и ќе биде привлечно и пријатно место за престој на сите гости и случајни минувачи.

Nasata vizija e da sozdademe cist, zdrav i zelen GRAD po primerot na svetskite metropoli, GRAD prepoznatliv po zelenilata i spektarot na boi, grad koj ke predizvikauva momenti na optimizam i radost kaj graganite na Skopje i ke bide privlecno i prijatno mesto za prestoj na site gosti i slucajni minuvaci.

Слични сајтови

ЈЗУ Здравствен Дом Ресен

6196 ЈЗУ Здравствен Дом Ресен е формирана од Владата на Р.М преку ресорното Министерство за Повеќе »

РСБСП

5721 Во Република Македонија функционира Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на Повеќе »

Општина Кривогаштани

5966 Официјален веб сајт на општината Кривогаштани која се наоѓа во пелагониската рамница, во Повеќе »

Дирекција за заштита и спасување

6183 Дирекцијата за заштита и спасување е формирана со законот за заштита и спасување. Со работа Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар ЈП Паркови и зеленило