logo


629

Техничко образование Tehnicko obrazovanie

Промовирање на наставата по ТЕХНИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ, споделување на позитивни искуства во наставата ,размена на идеии, линкови, фотографии, документи и се друго што би ни помогнало за успешна и креативна настава. Страната е наменета за наставниците кои предаваат техничко образование,учениците и за сите љубители на техниката.

Promovirane na nastavata po TEHNICKO OBRAZOVANIE, spodeluvane na pozitivni iskustva vo nastavata ,razmena na ideii, linkovi, fotografii, dokumenti i se drugo sto bi ni pomognalo za uspesna i kreativna nastava. Stranata e nameneta za nastavnicite koi predavaat tehnicko obrazovanie,ucenicite i za site lubiteli na tehnikata.

Слични сајтови

Мој Тренер

3270 Мој Тренер е блог кој за цел има да пласира информации од областа на нутриционизмот , Повеќе »

Naum Taneski - Freelance web developer

6244 Како што можете да видите од насловот, јас сум Наум, независен веб дизајнер. Во моментов Повеќе »

Есма Реџепова

6620 Официјален веб сајт на Есма Реџепова - Кралица на Ромската музика во нашата земја и во светот. Повеќе »

Родители и деца

943 Прв македонски семеен сајт наменет за сите родители и оние кои сакаат да станат родители. Овде Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Техничко образование