logo


633

Кабелска телевизија БТВ Kabelska televizija BTV

Кабелската телевизија БТВ е формирана на 05.05.2004 година. Уште од самиот почеток се труди да им понуди на корисниците што подобар квалитет на услугите што ги нуди. Со интернет започна при крајот на 2006 а со телефонија при крајот на 2008 година. Во овој момент можи да се пофали со солидна бројка на претплатници како за телевизија, така и за интернет и телефонија. Опремата која ја користиме е од најдобрите брендови во оваа технологија.

Kabelskata televizija BTV e formirana na 05.05.2004 godina. Uste od samiot pocetok se trudi da im ponudi na korisnicite sto podobar kvalitet na uslugite sto gi nudi. So internet zapocna pri krajot na 2006 a so telefonija pri krajot na 2008 godina. Vo ovoj moment mozi da se pofali so solidna brojka na pretplatnici kako za televizija, taka i za internet i telefonija. Opremata koja ja koristime e od najdobrite brendovi vo ovaa tehnologija.

Слични сајтови

Интраком

6338 Интраком Дооел Скопје е подружница на Интраком Телеком, еден од водечките телекомуникациски Повеќе »

Kabelnet

1381 Во свет на комуникации, брзи промени и непрекинат раст, спојувањето луѓе и меѓусебното Повеќе »

Voxnet.mk

4491 VoxNet е телекомуникациски провајдер основан од компанијата Сторк Импекс ДООЕЛ. Визија - Повеќе »

ДИ-ДА Инженеринг

5949 ДИ-ДА Инженеринг во своето долгогодишно постоење успешно изведува дејности поврзани со Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Кабелска телевизија БТВ