logo


636

Хисар Компани Hisar Kompani

Хисар Компани ДОО Скопје е Друштво за производство на мидибуси и автобуси, ремонт и сервисирање на автобуси и камиони. Формирано е 13.06.2005 год. со локација на површина од 13.000 м2, во непосредна близина на градот Скопје, во индустриска зона Визбегово. Друштвото Хисар Компани располага со соодветен искусен кадар за сервисирање и производство на автобуси кој потекнува од поранешната фабрика за производство на автобуси ФАС 11 ОКТОМВРИ АД Скопје и искусни високо квалификувани бравари од Р. Турција.

Hisar Kompani DOO Skopje e Drustvo za proizvodstvo na midibusi i avtobusi, remont i servisirane na avtobusi i kamioni. Formirano e 13.06.2005 god. so lokacija na povrsina od 13.000 m2, vo neposredna blizina na gradot Skopje, vo industriska zona Vizbegovo. Drustvoto Hisar Kompani raspolaga so soodveten iskusen kadar za servisirane i proizvodstvo na avtobusi koj poteknuva od poranesnata fabrika za proizvodstvo na avtobusi FAS 11 OKTOMVRI AD Skopje i iskusni visoko kvalifikuvani bravari od R. Turcija.

Слични сајтови

Авто Мото Друштвото "Ѓорѓи Наумов" - Битола

1570 Авто Мото Друштвото "Ѓорѓи Наумов" - Битола е основано 1946 година. Моментално располага со Повеќе »

Агро Ултра Стоп Дооел

2013 Агро Ултра Стоп Дооел - Скопје е компанија основана со странски капитал во 2006 година во Повеќе »

Carmax

4751 НАЈДОБРА ПРОДАВНИЦА ЗА АВТОМОБИЛСКИ ДОДАТОЦИ ВО МАКЕДОНИЈА! Посетете ја нашата интернет Повеќе »

Авто школа "Зебра"

3326 Нашата авто школа, со седиште во општина Битола, постои од 2004 година. Од тогаш ние низ сите Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Хисар Компани