logo


64

Abc Dom Abc Dom

Агенцијата за недвижности “АБЦ ДОМ” се занимава со посредување при купопродажба и изнајмување на секаков недвижен имот на територијата на Република Македонија. Нашиот тим работи во консултации со нотар, адвокат и стручни соработници од областа на внатрешен дизајн на домот или деловниот простор. Доколку се одлучите за соработка со нашата агенција во исто време ќе добиете 50% попуст за услугата внатрешен дизајн. Нашите досегашни клиенти говорат за тоа колку сме ние успешни. Сите заинтересирани кои сакаат да продадат или изнајмат недвижност а во исто време сакаат да добијат професионален пристап кон истото можат да се обратат во нашата агенција каде ќе бидат услужени брзо и квалитетно.

Agencijata za nedviznosti “ABC DOM” se zanimava so posreduvane pri kupoprodazba i iznajmuvane na sekakov nedvizen imot na teritorijata na Republika Makedonija. Nasiot tim raboti vo konsultacii so notar, advokat i strucni sorabotnici od oblasta na vnatresen dizajn na domot ili delovniot prostor. Dokolku se odlucite za sorabotka so nasata agencija vo isto vreme ke dobiete 50% popust za uslugata vnatresen dizajn. Nasite dosegasni klienti govorat za toa kolku sme nie uspesni. Site zainteresirani koi sakaat da prodadat ili iznajmat nedviznost a vo isto vreme sakaat da dobijat profesionalen pristap kon istoto mozat da se obratat vo nasata agencija kade ke bidat usluzeni brzo i kvalitetno.

Слични сајтови

Друштвото за обезбедување имот и лица МДН

2660 Друштвото за обезбедување имот и лица МДН обезбедување Доо како правен наследник на Друштвото Повеќе »

Aгенцијата за недвижности Виктор

2103 ,,Виктор ,,е мегу првите агенции во Република Македонија која веке 15 години успешно егзистира Повеќе »

Анторис

3789 Агенцијата АНТОРИС е регистрирана во Министерството за труд и социјална политика и работи со Повеќе »

Феникс Инвест

6830 Феникс Инвест врши сопствена дистрибуција до продажни места, посредување за увоз-извоз, Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Abc Dom